Τιμολόγηση - Η έκδοση τιμολογίων είναι άλλη μια σπουδαία παροχή υπηρεσίας προς τους πελάτες σου!
Cloudt myData

Ζήτησε από τους πελάτες σου να εκδίδουν τιμολόγια μέσα από το CloudT, να ανεβαίνουν αυτόματα στο MYDATA και έχεις ταυτόχρονα μια ηλεκτρονική αρχειοθέτηση τιμολογίων, μείωση του διαχειριστικού φόρτου καταχώρησης και φυσικά έγκαιρη παράδοση τιμολογίων.

ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΗ ΓΙΑ 1 ΜΗΝΑ

Τι βλέπει ο λογιστής

Ως λογιστής μπορείς να έχεις πρόσβαση σε μια αρχειοθέτηση των τιμολογίων εσόδων των πελατών, χωρίς να κάνεις καμία καταχώρηση, χωρίς να χρειαστεί να τηλεφωνήσεις για να τα παραλάβεις και χωρίς να έχεις την ευθύνη της φύλαξης του φυσικού αρχείου.

Cloudt

Ήξερες ότι

Οι λογιστές που χρησιμοποιούν το CloudT έχουν μειώσει το κόστος λειτουργίας τους αυξάνοντας την ποιότητα της υπηρεσίας τους;

Τι βλέπει ο πελάτης σου

Βρείτε εύκολα όλα τα στοιχεία για: Αναλυτική Μισθοδοσία, ΑΠΔ, ΦΜΥ/ΙΚΑ, Πίνακες Προσωπικού, Καταγγελίες/ Αποχωρήσεις, Συμβάσεις Εργασίας, ΑΔΕ και εν γένει όλες οι πληροφορίες του τμήματος προσωπικού.

Cloudt
Βοήθησε τον πελάτη σου να ξέρει τι και πότε πρέπει να πληρώσει
Cloudt Πληρωμές

Με την ενότητα ΠΛΗΡΩΜΕΣ, τόσο εσύ όσο και ο πελάτης σου να έχετε πλέον μια κοινή εποπτεία των υποχρεώσεών του.

ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΗ ΓΙΑ 1 ΜΗΝΑ

Τι βλέπει ο λογιστής

Ως λογιστής βλέπεις όλη τη λίστα πληρωμών για όλους τους πελάτες σου, με τη δυνατότητα φιλτραρίσματος ανά πελάτη και ανά κατάσταση πληρωμής (ολοκληρωμένη, καθυστερημένη, σε εκκρεμότητα)

Cloudt

Ήξερες ότι

Με τη χρήση του ημερολογίου και της λίστας πληρωμών, οι πελάτες σου με μια ματιά ξέρουν τι και πότε πρέπει να το πληρώσουν;

Τι βλέπει ο πελάτης σου

Λίστα όλων των πληρωμών με τα αντίστοιχα επίσημα έγγραφα από κάθε υπηρεσία και digital ημερολόγιο για να βλέπει ο πελάτης σου με μια ματιά πότε πρέπει να κάνει κάθε πληρωμή.

Cloudt
Εταιρικά Έγγραφα - Θα χαίρεσαι να στα ξαναζητούν!
Cloudt Έγγραφα

Η ενότητα ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ έχει σχεδιαστεί ώστε να μπορείς να βλέπεις και να διαμοιράζεις εύκολα τα βασικά έγγραφα των πελατών σου από τον υπολογιστή ή την εφαρμογή.

ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΗ ΓΙΑ 1 ΜΗΝΑ

Τι βλέπει ο λογιστής

Ως λογιστής μπορείς να ανεβάσεις οποιοδήποτε εταιρικό έγγραφό στον πελάτη σου. Αυτό θα βρίσκεται πάντα εκεί τόσο για σένα όσο και για εκείνον ώστε να αποφεύγονται άσκοπα τηλεφωνήματα ή mail.

Cloudt

Ήξερες ότι

Τα εταιρικά έγγραφα είναι διαθέσιμα μέσω της εφαρμογής ώστε να μπορείς να έχεις πρόσβαση από οπουδήποτε βρίσκεσαι;

Τι βλέπει ο πελάτης σου

Στην ίδια καρτέλα ο πελάτης σου βλέπει συγκεντρωμένα όλα τα έγγραφα της επιχείρησής του ώστε να μπορεί να τα αποστέλλει άμεσα οπουδήποτε απαιτείται.

Cloudt
Μισθοδοσία - Στείλε στους πελάτες σου εύκολα τη μισθοδοσία και προγραμμάτισε τις πληρωμές τους
Cloudt Μισθοδοσία

Βρες εύκολα όλα τα στοιχεία για τη ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ των πελατών σου: Αναλυτική Μισθοδοσία, ΑΠΔ, ΦΜΥ/ΙΚΑ, Πίνακες Προσωπικού, Καταγγελίες/ Αποχωρήσεις, Συμβάσεις Εργασίας, ΑΔΕ και εν γένει όλες οι πληροφορίες του τμήματος προσωπικού.

ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΗ ΓΙΑ 1 ΜΗΝΑ

Τι βλέπει ο λογιστής

Ως λογιστής μπορείς να ανεβάσεις τη μισθοδοσία στον πελάτη σου και να τον ειδοποιήσεις για κάθε σχετική υποχρέωση. Υπάρχει ειδικό πεδίο για την τεκμηρίωση της ενημέρωσης του πελάτη, ώστε να είσαι κατοχυρωμένος.

Cloudt

Ήξερες ότι

Η Καρτέλα ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ απλοποιεί και κατοχυρώνει τη δουλειά σου ως λογιστής;

Τι βλέπει ο πελάτης σου

Στην αντίστοιχη καρτέλα, ο πελάτης σου μπορεί να δει όλα τα έγγραφα που αφορούν την Μισθοδοσία και να φιλτράρει ανά χρονική περίοδο ή είδος εγγράφου.

Cloudt
Προσλήψεις - Ο Πελάτης καταχωρεί τα στοιχεία, εσύ τα περνάς στο ΕΡΓΑΝΗ
Cloudt Προσλήψεις

Ζήτησε από τους πελάτες σου να συμπληρώσουν τα στοιχεία του νέου εργαζόμενου στη σχετική ενότητα για τις ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ και απόφυγε τα λάθη των τηλεφωνικών προσλήψεων

ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΗ ΓΙΑ 1 ΜΗΝΑ

Τι βλέπει ο λογιστής

Ως λογιστής μπορείς να δεις όλα τα στοιχεία προσλήψεων των πελατών σου από ένα σημείο, αποφεύγοντας να μπαίνεις στο ΕΡΓΑΝΗ για κάθε ένας ξεχωριστά

Cloudt

Ήξερες ότι

Με το CloudT οι προσλήψεις παύουν να αποτελούν μια από τις πιο χρονοβόρες διαδικασίες για έναν λογιστή;

Τι βλέπει ο πελάτης σου

Ο Πελάτης σου έχει πρόσβαση στα στοιχεία προσλήψεων άμεσα από την εφαρμογή του και μπορεί να σου ζητήσει να κάνεις μια πρόσληψη χωρίς να σε πάρει τηλέφωνο. Αυτό είναι μια δυνατότητα που δίνει προστιθέμενη αξία στις υπηρεσίες σου

Cloudt
Βιβλία - Τα ανεβάζεις μια φορά, Δεν τα ξαναστέλνεις ποτέ!
Cloudt Βιβλία

Απαλλάξου από την υποχρέωση να ξαναστέλνεις τα ΒΙΒΛΙΑ εσόδων εξόδων οποτεδήποτε τα χρειάζεται ο πελάτης σου. Αντικατάστησε την απάντηση "Θα σου τα στείλω" με την απάντηση "Βρίσκονται ήδη στο CloudT"

ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΗ ΓΙΑ 1 ΜΗΝΑ

Τι βλέπει ο λογιστής

Ως λογιστής ανεβάζεις τα βιβλία του πελάτη σου μια φορά/έτος. Αυτό ήταν!

Cloudt

Ήξερες ότι

Το 90% των πελατών χρειάζεται τα βιβλία εσόδων εξόδων του 2-3 φορές ανά έτος και τις περισσότερες φορές αυτό μεταφράζεται σε ένα τηλέφωνο στον λογιστή;

Τι βλέπει ο πελάτης σου

Ο Πελάτης σου μπορεί να έχει πρόσβαση στα βιβλία εσόδων εξόδων, διαφόρων πράξεων ή τα ισοζύγιά του όποτε θέλει. Δεν χρειάζεται να τα αποθηκεύει τοπικά, ούτε να μπαίνει στη ΓΓΠΣ

Cloudt
Δες με μια ματιά την ταμειακή σου ρευστότητα και πόσα σου χρωστάνε
Cloudt Ταμείο

Καρτέλες με τα υπόλοιπα των πελατών σου κι έλεγχος για τη ταμειακή σου ρευστότητα σε καθημερινή βάση. Το ΤΑΜΕΙΟ σου είναι στο CloudT για να μη χαθείς ποτέ ξανά για τα χρήματα που σου χρωστάνε και να έχεις τον απόλυτο έλεγχο των χρημάτων που έχεις.

ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΗ ΓΙΑ 1 ΜΗΝΑ

Τι βλέπει ο λογιστής

Ως λογιστής βλέπεις το τρέχων ταμείο σου και μία λίστα με όλες τις πληρωμές του λογιστηρίου σου, φιλτραρισμένες ανά πελάτη. Μπορείς να δεις εύκολα και γρήγορα ποιοι πλήρωσαν και σε ποιους πελάτες σου εκκρεμεί η πληρωμή τους.

Cloudt

Ήξερες ότι

Με το CloudT μπορείς να έχεις εικόνα ανά πάσα στιγμής της οικονομικής σου κατάστασης;
Φόροι - Όλη η πληροφορία για τους Φόρους σε ένα σημείο!
Cloudt Φόροι

Η ενότητα ΦΟΡΟΙ έχει σχεδιαστεί για να κάνει σαφές στον λογιστή και στον πελάτη του, τι φορολογικές υποχρεώσεις υπάρχουν, τι είναι πληρωμένο και τι έχει λήξει

ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΗ ΓΙΑ 1 ΜΗΝΑ

Τι βλέπει ο λογιστής

Ως λογιστής καταχωρείς στη σχετική καρτέλα, τους φόρους των πελατών σου. Από το πεδίο "Παρατηρήσεις" εξηγείς στον πελάτη γραπτώς τι αφορά έκαστος φόρος. Μια ειδοποίηση στέλνεται αυτόματα στην εφαρμογή και στο email του πελάτη ώστε να τεκμηριώσει την επικοινωνία.

Cloudt

Ήξερες ότι

Μόνο το 5% των πελατών γνωρίζουν τις φορολογικές υποχρεώσεις τους για τον τρέχοντα μήνα;

Τι βλέπει ο πελάτης σου

Ο Πελάτης σου, έχει συγκεντρωμένες σε μια λίστα όλες τις φορολογικές του υποχρεώσεις, γνωρίζοντας κάθε στιγμή την κατάσταση πληρωμής για κάθε μια από αυτές. Ο πελάτης σου μπορεί να βλέπει πλέον τη φορολογική του εικόνα χωρίς να απαιτείται οποιαδήποτε έρευνα από αυτόν ή από σένα στη ΓΓΠΣ.

Cloudt
Η επικοινωνία με τους πελάτες, έτσι όπως πρέπει να είναι!
Cloudt Μηνύματα

Έλεγξε όλα τα αιτήματα των πελατών σου στα ΜΗΝΥΜΑΤΑ, δες ποια από αυτά έχουν ολοκληρωθεί και ποιες απαιτήσεις τους είναι σε εκκρεμότητα. Όλη η επικοινωνία του πελάτη σου με το λογιστήριο σου βρίσκεται πλέον ηλεκτρονικά σε μια ενότητα.

ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΗ ΓΙΑ 1 ΜΗΝΑ

Τι βλέπει ο λογιστής

Αρχειοθετημένη ηλεκτρονικά όλη η επικοινωνία των πελατών σου με το λογιστήριο. Όλα τα αιτήματα των πελατών σου είναι πλέον καταγεγραμμένα με την αντίστοιχη κατάσταση τους (σε εκκρεμότητα, έχουν απαντηθεί). Με το CloudT δεν καταργούνται πλέον μόνο τα τηλέφωνα αλλά και τα emails.

Cloudt

Ήξερες ότι

Το 97% των λογιστών είχε κάποιο παράπονο από πελάτη του το τελευταίο έτος που οφείλονταν σε σφάλμα επικοινωνίας;

Τι βλέπει ο πελάτης σου

Ο Πελάτης σου δε χρειάζεται πλέον να σε καλέσει ή να σου στείλει email. Το κάθε του αίτημα αρχειοθετείται ηλεκτρονικά και μένει σε εκκρεμότητα μέχρι να απαντηθεί. Το CloudT εξαλείφει τα παράπονα επικοινωνίας, καθώς όλα τα αιτήματα και οι ερωτήσεις των πελατών σου είναι καταγεγραμμένα.

Cloudt
Οι Αναφορές του γραφείου σου συγκεντρωμένες σε ένα σημείο!
Cloudt Αναφορές

Με το Cloudt έχετε πρόσβαση σε όλες τις ΑΝΑΦΟΡΕΣ του γραφείου σας για να βλέπετε συγκεντρωτικά:

Μισθοδοσία / ΦΠΑ / Εργασίες / Ημερολόγιο / Εταιρικά Έγγραφα

ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΗ ΓΙΑ 1 ΜΗΝΑ

Τι βλέπει ο λογιστής

Πλήρη αναφορά για όλα τα έγγραφα που έχουν ανέβει στην πλατφόρμα και αφορούν Μισθοδοσία / ΦΠΑ / Εργασίες / Ημερολόγιο και Εταιρικά Έγγραφα

Cloudt

Ήξερες ότι

Η ενότητα Αναφορές βοηθάει να βλέπεις οτιδήποτε καταχωρήθηκε στο CloudT με μια ματιά;

Τι βλέπει ο πελάτης σου

Με μια ματιά μπορεί να ελέγχει όλα τα έγγραφα που έχουν ανέβει από το λογιστήριο σε σχέση με τη μισθοδοσία του, το ΦΠΑ, τις Εργασίες, το Ημερολόγιο και τα Εταιρικά Έγγραφα

Cloudt
Καταγράψτε τις εργασίες που πρέπει να γίνουν και μοιράστε αρμοδιότητες
Cloudt Εργασίες

Καταγεγραμμένα γραπτώς όλα τα αιτήματα των πελατών σας από το Κέντρο Μηνυμάτων και οριοθετημένα στο προσωπικό σας για να γνωρίζετε ποιες ΕΡΓΑΣΙΕΣ πρέπει να γίνουν στο λογιστήριο και από ποιο άτομο του προσωπικού σας.

ΔΩΡΕΑΝ ΔΟΚΙΜΗ ΓΙΑ 1 ΜΗΝΑ

Εργασίες

Με μια ματιά τι πρέπει να γίνει στο λογιστήριο και από ποιον. Ελέγξτε το προσωπικό σας για όλες τις εκκρεμότητες κι ενημερωθείτε αν όλες οι εργασίες που έχετε ορίσει έχουν πραγματοποιηθεί.

Cloudt

Ήξερες ότι

Με το CloudT μπορείς να ξέρεις με μια ματιά τι πρέπει να κάνει ο καθένας στο λογιστήριο σου και να έχεις τον πλήρη έλεγχο του προσωπικού σου;

Βρες τώρα το πλάνο που σου ταιριάζει δωρεάν για 1 μήνα!

Αλλάξτε τώρα τον τρόπο λειτουργίας του λογιστικού σας γραφείου!