Πάροχος - Cloud T - ΥΠΑΗΕΣ

Πιστοποιημένος Πάροχος Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης

H Tsoukakis IKE με την εφαρμογή CloudT είναι πιστοποιημένος πάροχος Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης από την ΑΑΔΕ με Ημερ. αδειοδότησης: 7/12/2023 και Αριθμό άδειας ΥΠΑΗΕΣ:

2023_12_118Tsoukakis IKE_001_Cloud T_V1_07122023Προστασία Δεδομένων (ISO 27001)

Η υποδομή του cloudt είναι ασφαλής. Ακολουθούνται όλες οι διαδικασίες του GDPR και έχουμε λάβει πιστοποίηση ISO27001

ISO/IEC 27001:2013
Swiss Approval International
Κωδικός πιστοποιητικού: I-030-02-270-00126

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
  • Οι υπηρεσίες Παρόχου είναι ο μόνος πιστοποιημένος τρόπος διαβίβασης παραστατικών από ένα οποιοδήποτε λογισμικό στο myDATA. Η χρήση του αντικαθιστά τον φορολογικό μηχανισμό και της ταμειακής μηχανής μέσω του ηλεκτρονικού υπολογιστή ή ενός smartphone. To κράτος παρέχει φορολογικά κίνητρα για τιμολόγηση μέσω πιστοποιημένου Παρόχου.

  • Ο λόγος που οι επιχειρήσεις επιλέγουν να διασυνδεθούν στο myDATA μέσω πιστοποιημένου Παρόχου είναι για να έχουν φορολογικά οφέλη, να αυξήσουν την αξιοπιστία των συναλλαγών τους και μειώσουν την λειτουργική πολυπλοκότητα των διαδικασιών τους. Σε περίπτωση τιμολόγησης προς στο Δημόσιο η σύμβαση με πιστοποιημένο Πάροχο είναι νομικά υποχρεωτική.

  • Ναι. Υποστηρίζουμε

  • Φυσικά. Είμαστε εγκεκριμένοι προμηθευτές του προγράμματος Ψηφιακού Μετασχηματισμού Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων και όλα μας τα προϊόντα (my.cloudt, cloudt.PRO, ΥΠΑΗΕΣ) είναι εγκεκριμένα για αυτό το σκοπό από τον αρμόδιο φορέα.

  • Ναι. Η σύνδεση με λογισμικό ηλεκτρονικής τιμολόγησης είναι απαραίτητη για την έκδοση των παραστατικών σας μέσω Παρόχου.

  • Υπάρχουν προαγορασμένα πακέτα ειδικά φτιαγμένα για τις ανάγκες της επιχείρησής σας, για να μην επιβαρυνθείτε ποτέ ξανά με περιττά έξοδα!