Πως συνδέομαι με πάροχο ηλεκτρονικής τιμολόγησης; - Cloud T - ΥΠΑΗΕΣ

Πως συνδέομαι με Πάροχο ηλεκτρονικής τιμολόγησης;

Για να κάνετε σύνδεση μέσω παρόχου ηλεκτρονικής τιμολόγησης, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Κάντε αίτηση για Οικονομική Προσφορά επιλέγοντας Εκδήλωση Ενδιαφέροντος:

  ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

 2. Κάντε αποδοχή της Οικονομικής Προσφοράς που θα σας αποσταλεί σε email
 3. Υπογράφετε τη Σύμβασης που λάβατε μετά την αποδοχή οικονομικής προσφοράς και την αποστέλλετε στο email: info@cloudt.gr
 4. Κάνετε Εξουσιοδότηση για τον πάροχο μέσω του taxisnet.
 5. Τέλος κάνετε Δήλωση Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης μέσω Παρόχου.

Αναλυτικές οδηγίες για ολοκλήρωση δήλωσης: ΑΑΔΕ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
 • Οι υπηρεσίες Παρόχου είναι ο μόνος πιστοποιημένος τρόπος διαβίβασης παραστατικών από ένα οποιοδήποτε λογισμικό στο myDATA. Η χρήση του αντικαθιστά τον φορολογικό μηχανισμό και της ταμειακής μηχανής μέσω του ηλεκτρονικού υπολογιστή ή ενός smartphone. To κράτος παρέχει φορολογικά κίνητρα για τιμολόγηση μέσω πιστοποιημένου Παρόχου.

 • Ο λόγος που οι επιχειρήσεις επιλέγουν να διασυνδεθούν στο myDATA μέσω πιστοποιημένου Παρόχου είναι για να έχουν φορολογικά οφέλη, να αυξήσουν την αξιοπιστία των συναλλαγών τους και μειώσουν την λειτουργική πολυπλοκότητα των διαδικασιών τους. Σε περίπτωση τιμολόγησης προς στο Δημόσιο η σύμβαση με πιστοποιημένο Πάροχο είναι νομικά υποχρεωτική.

 • Ναι. Υποστηρίζουμε

 • Φυσικά. Είμαστε εγκεκριμένοι προμηθευτές του προγράμματος Ψηφιακού Μετασχηματισμού Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων και όλα μας τα προϊόντα (my.cloudt, cloudt.PRO, ΥΠΑΗΕΣ) είναι εγκεκριμένα για αυτό το σκοπό από τον αρμόδιο φορέα.

 • Ναι. Η σύνδεση με λογισμικό ηλεκτρονικής τιμολόγησης είναι απαραίτητη για την έκδοση των παραστατικών σας μέσω Παρόχου.

 • Υπάρχουν προαγορασμένα πακέτα ειδικά φτιαγμένα για τις ανάγκες της επιχείρησής σας, για να μην επιβαρυνθείτε ποτέ ξανά με περιττά έξοδα!

epixeiro